проєкт

БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

13 позачергова сесія 8 скликання

 

02 червня 2021 року                                                                         №

 

Про дискваліфікацію переможця

електронного аукціону

 

       Керуючись ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 13 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» №157-IX від 03.10.2019 року, п.97, 98, затвердженими Постановою КМУ від 03.06.2020 № 483 Деякі питання оренди державного та комунального майна, з метою ефективного та раціонального використання нерухомого майна, що належить до комунальної власності Баранівської міської ради, у зв’язку з не підписанням переможцем (ТОВ «ОРГАНІК БЕРРІЗ») протоколу про результати електронного аукціону у встановлені строки, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

             1.Дискваліфікувати переможця - ТОВ "ОРГАНІК БЕРРІЗ" електронного аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати з оренди єдиного майнового комплексу міні-сироварні та обладнання, розташованого по вул. Молодіжна 12, с. Рогачів, Житомирської області, загальною площею 219,4 кв.м. (лот 7, протокол №UA-PS-2021-04-30-000108-1).

              2.Доручити відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та комунальної власності Баранівської міської ради оприлюднити дане рішення в електронній торговій системі та здійснити дії пов’язані з дискваліфікацією переможця.                                              

             3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Приймак І.В. та на постійну комісію з питань бюджету та комунальної власності, транспорту та зв’язку (Демчишина І.І.).

 

 

Міський голова                                                             Олександр МІГЕЙ

 

 

 

 

 

 

 

ПРОЄКТ

                                

БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

13 сесія 8 скликання

02 червня 2021 року                                                                     № 

 

Про внесення змін до детального

плану території та надання дозволу

на виготовлення детального плану території

 

Розглянувши лист директора ТЗОВ «ДЕКОР УКРАЇНА» Молотковця О.О., про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельних ділянок по вул. Першотравенська, м. Баранівка, керуючись ст. 12 Земельного кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 р. №290, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної земельної погоджувальної комісії, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на внесення змін до «Детальний план території земельна ділянка комунальної власності Баранівської об’єднаної територіальної громади в місті Баранівка по вулиці Першотравенська загальною площею 0,0008га зі зміною цільового призначення з земель сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства на землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів передачі електричної енергії.», затвердженого рішенням Баранівської міської ради 26 сесії 7 скликання від 12.11.2018р. №1440.
  2. Баранівській міській раді в особі міського голови Мігея О.Ю. замовити виготовлення детального плану території в межах вулиць Першотравенська, Дубрівське шосе  в м. Баранівка Житомирської області.
  3. Виконавчому комітету Баранівської міської ради забезпечити підготовку замовлення договору на розроблення детального плану, надання вихідних даних, поточний контроль за виконанням робіт та надання проекту на затвердження.
  4. Фінансування робіт по виготовленню детального плану провести відповідно до чинного законодавства.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну земельну погоджувальну комісію.

 

Міський голова                                                                                 Олександр МІГЕЙ

 

 

 

Go to top