Баранівська міська рада інформує, що відповідно до рішення 10 сесії 8 скликання міської ради від 29.04.2021 року №268 планується проведення впорядкування земель запасу сільськогосподарського призначення, які передані з державної власності у комунальну власність Баранівської територіальної громади.

З цією метою, громадянам, які використовують земельні ділянки сільськогосподарського призначення без правовстановлюючих документів, рекомендовано замовити оформлення права власності на землю протягом шести місяців з дати прийняття вищезазначеного рішення. Для цього необхідно звернутися з відповідною заявою до міської ради через Центр надання адміністративних послуг (м.Баранівка, вул.Соборна,12). Крім того, задля уникнення помилок при перерозподілі земель, власникам земельних ділянок, яким не присвоєно кадастровий номер (старі Державні акти на право приватної власності на землю) рекомендується замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок.

Після закінчення цього терміну Баранівською міською радою буде проведено інвентаризацію земель та перерозподіл їх між новими землевласниками.












Go to top