Прийміть найщиріші вітання з чудовим святом – Днем міста Баранівка!

Це особливий день, бо іменини рідного міста – це свято єднання. Саме в такі моменти ми відчуваємо в своїх серцях любов і гідність за свою малу Батьківщину, сповнюємося почуттям єдиної родини.

Це свято об’єднує усіх, кому дороге місто – його вулиці, будівлі, сквери і парки, його героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував та боронив від ворога.

Усі досягнення, якими багата Баранівська громада, складаються з щоденної праці, знань і талантів її мешканців. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, прагнемо набувати європейського вигляду.

Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для свого життя.

Дякуємо вам, шановні баранівчани і мешканці всієї громади, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій ОТГ, покращення добробуту її жителів.

Нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідного міста, адже саме спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми маємо творити заради майбутнього наших дітей та з поваги до наших батьків.

Бажаємо, щоб у кожній домівці були мир і спокій, збувалися всі заповітні мрії та сподівання. Хай наше місто і громада завжди розвивається, а серед їх жителів панують спільна злагода, взаємна повага та щира довіра.

Зі святом, рідна Баранівко!

З повагою
Анатолій Душко, міський голова
Наталія Кокітко, депутат обласної ради



Go to top