Уже традиційно у перший день літа в усьому світі відзначається добре, радісне свято - День захисту дітей.

Без сумніву, діти – наше майбутнє, вони - предмет нашої турботи. Не потрібно забувати нам, дорослим, що повноцінне щасливе дитинство дитини сьогодні – це перспектива зігрітої, доглянутої старості батьків у майбутньому. Нормою закону на батьків, а у багатьох випадках на органи опіки та піклування, покладається обов’язок забезпечити кожній дитині захист і піклування, створити та постійно підтримувати достатній рівень життя, необхідний для її фізичного, розумового, духовного, морального і соціального розвитку. В умовах сьогодення з різних причин не всі батьки спроможні забезпечити дітям безтурботне дитинство, наповнити дні радістю, захистити спокій дитині, зокрема. придбати одяг, взуття, іграшки та насамперед те, чого найчастіше чекають дітлахи на свято – смачні гостинці.
168 дітей нашої громади проживають у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах. З огляду на ситуацію із введенням карантинних заходів пріоритетом місцевої влади є підтримати сім’ї, забезпечити захист прав дітей, особливо дітей соціально вразливих категорій.

28, 29 травня та 1 червня на території громади здійснюються візити за місцем проживання незахищених категорій дітей, під час яких за сприяння ТОВ «Органік Мілк» усі дітки отримають продуктові набори.

Вкотре щиро дякуємо директору ТОВ «Органік Мілк» Стретович О.О. за діяльність у сфері благодійності, за розуміння проблем соціально-вразливих верств населення.    

Баранівська міська рада
Служба у справах дітей міської ради


    

Go to top