8 та 9 травня ми згадуємо трагічні сторінки нашої історії і відзначаємо День пам’яті та примирення і День Перемоги у Другій світовій війні.

Річниця перемоги завжди викликає  почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано перемогу, схиляємо голови перед священною пам'яттю загиблих. Ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Ми у вічному боргу перед вами за обірвану війною юність, вдячні за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які ви виявили у боях за рідну землю.

Висловлюємо безмежну вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довгоочікуваний день визволення та кував перемогу в тилу. Низький уклін вам за це!

З нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги у Другій світовій війні бажаємо усім злагоди! Нехай на нашій землі знову запанує мир та спокій, а у серцях ніколи не згасає вогник надії на щасливе майбутнє нашої країни. Зичимо усім захисникам Вітчизни міцного здоров’я на довгі літа.

З повагою
Анатолій Душко, Баранівський міський голова
Наталія Кокітко, депутат обласної ради

 

Go to top