1.    При появі симптомів: температура до 380С, кашель, нездужання, нежить, біль у горлі без серйозних супутніх ознак (температура вище 380С, яка триває кілька днів і не піддається зниженню, ядуха, утруднене дихання, збільшення частоти дихальних рухів, кровохаркання, нудота, блювання, діарея, сплутаність свідомості, загальмованість) зателефонуйте сімейному лікарю, або педіатру та погодьте наступні Ваші дії.
2.    Якщо Ви не знаєте телефон обраного вами лікаря, зателефонуйте до реєстратури на номер 0979278535.
3.    Якщо Ви не обрали сімейного лікаря, не уклали декларацію, укладіть її негайно самостійно, якщо у Вас немає вище перерахованих скарг, в іншому випадку Вам допоможуть родичі, друзі, знайомі. Для укладання декларації необхідно паспорт, ідентифікаційний код та Ваш номер телефону і звернутися до лікаря, якого Ви обрали.
4.    При погіршенні стану: температура вище 380С, яка триває кілька днів і не піддається зниженню, ядуха, утруднене дихання, збільшення частоти дихальних рухів, кровохаркання, нудота, блювання, діарея, сплутаність свідомості, загальмованість негайно зателефонуйте на 103.

Будьте свідомими та відповідальними. Залишайтеся вдома! Це головне, чим Ви можете допомогти в даний час. Будьте здоровими!

Go to top