Керівництвом Баранівської міської ради приділяється особлива увага покращенню благоустрою і санітарного стану міста  та  населених  пунктів громади, місць  масового  відпочинку  громадян, ремонту та обслуговування  дорожньої  мережі, видалення аварійних насаджень, утримання місць поховання та кладовищ, міського сміттєзвалища тощо.

         У місті та населених  пунктах громади проводиться збір та вивезення твердих побутових відходів як від підприємств, установ, організацій, суб’єктів підприємницької діяльності так і від населення. Працівниками відділу  благоустрою та старостинськими  округами відновлено дорожні  знаки та  вказівники по Баранівській ТГ, які  були демонтовані від  початку  військових  дій.

       Проведено  порізку та  перевезення  дров  від Климентіївської  школи  до  блокпостів  та  до  адміністративного  приміщення  по  вул.Соборній,12, а також розчищено від дерев та гілля відрізок  між  сміттєзвалищем  та  початком  лісового  масиву  ( на  прохання  ДЛМГ).

      Прочищено р.Случ  від водоростей та ряскових  нагромаджень в районі кладки на мікрорайон Заріччя. Здійснюється вирубування  чагарників,  порослі  кущів  і дерев, скошування зілля на кладовищах громади, надаються ритуальні послуги  по  копанню  могил.     

       Працівниками відділу благоустрою та  ЖКГ виконано  роботи з  осіннього  прибирання квіткових клумб  та  газонів, прибрано  місця  масового відпочинку  громадян – «Видолоч», «Журавель» та  міський пляж.

Також проведено роботи з ремонту дорожнього покриття шляхом розгортання шлакових  відходів  по  вул.Шевченка  та  вул. Урожайній та здійснено перевірку КТП    ліхтарних  ліній з  метою  часткового  відновлення  освітлення  вулиць  міста, селищ та  сіл   Баранівської ТГ.
     

       При сприятливих погодних умовах буде проведено ремонт, підсипку доріг громади та освітлення вулиць.

 

Go to top