Баранівський міський голова Олександр Мігей та його заступник Дмитро Нечипорук 5 лютого 2021 року побували на нараді працівників культури Баранівської громади.

Начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Надія Ошатюк повідомила своїх підлеглих про заходи, які заплановані у зв’язку із відзначенням у цьому році 150-річчя з дня народження Лесі Українки та 30-річчя незалежності України, наголосила на підготовці до звітних різножанрових концертів. Надія Богданівна повідомила працівників про те, що у травні почнуть діяти зміни в законодавстві щодо діяльності закладів культури в умовах децентралізації. У зв’язку із цим та недостатністю фінансування оптимізації у сфері культури не уникнути.

Не обійшлось і без приємних новин:
-    за сприяння депутата Житомирської обласної ради Олександра Чорноморця у 2021 році буде виділено 100 тис. грн. на заміну вхідних дверей і вікон в Кашперівському будинку культури, Зеремлянському та Вірлянському сільких клубах,
-    завдяки участі Баранівської міської ради в проекті «Підвищення місцевої соціальної згуртованості та громадської безпеки у громадах Житомирської області» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Королівства Нідерландів у Полянківській бібліотеці планується відкриття центру спілкування в селищі.

Звертаючись до працівників культури, Баранівський міський голова Олександр Мігей подякував за розуміння складної фінансової ситуації, яка є наразі в громаді й ряду прийнятих непопулярних рішень. «Це виклик сьогодення. Думаю, що настануть кращі часи і ми разом з вами й надалі будемо плідно працювати на благо громади,» - сказав очільник Баранівської ОТГ.   

Олександр Юрійович під час наради привітав завідуючу сільським клубом с. Середня з ювілеєм, вручивши їй грамоту, грошову премію та квіти.

  • mDSC_0045
  • mDSC_0046
  • mDSC_0048
  • mDSC_0051
  • mDSC_0052
  • mDSC_0053
  • mDSC_0055
     

Go to top