31 грудня 2020 року було визначено переможців передноворічної акції «Вигравай 1000 грн на газ або теплі подарунки» від «Житомиргаз Збуту». Так, 30 жителів Житомирської області, які сплатили «Рекомендовану суму» в рахунку за газ, стали цими щасливчиками.

Загалом участь в акції взяли майже 6 тисяч споживачів блакитного палива на Житомирщині. Найбільш активними виявилися жителі Бердичівського, Житомирського, Новоград-Волинського, Андрушівського районів.  

Нагадаємо, що Акція розпочалася 5 грудня і тривала до 30 грудня 2020 року. Всі, хто сплатив «Рекомендовану суму» в платіжці за листопад, автоматично стали учасниками розіграшу 10 сертифікатів на газ та 20 теплих подарунків.

Так, власниками сертифікатів на 1000 грн на газ стали жителі Баранівського, Бердичівського, Житомирського, Новоград-Волинського, Романівського районів, а також міст Житомира та Бердичева.

Термокружки отримають споживачі природного газу з Овруча, Любара, Житомира, Бердичева та Ружинського, Чуднівського, Бурсилівського, Полпільнянського районів.

Теплі пледи будуть відправлені до жителів Романова, Новоград-Волинського, Житомира, Овруча, Радомишля та Овруцького, Андрушівського районів.

Імена переможців можна побачити на сайті ТОВ «Житомиргаз Збут» ТУТ.

Менеджери ТОВ «Житомиргаз Збут» зв’язалися з кожним щасливчиком та повідомили про те, як можна отримати свій  подарунок. Власникам сертифікатів на газ виграна сума вже 31 грудня 2020 року зарахована на Особові рахунки.

«Щиро вітаємо переможців та дякуємо всім, хто взяв участь в акції. Нехай тепло та енергія будуть з вами весь наступний рік! Щастя вам і вашим сім’ям у Новому році!», - наголошує директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.


ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного

Go to top